Weblog
jun 30

Eindavond.

IMG_4279

Een eindavond dansen met je eigen dansgroep, met alle groepen tegelijk en kijken naar de andere groepen. Veel prikkels van harde muziek, felle lampen, heel veel mensen, maar het gaat hartstikke goed. Ook na afloop gaat het goed. Want je leert steeds beter met dit soort situaties om te gaan en na afloop je rust te pakken.

 

IMG_4285

jun 14

Samen.

IMG_3903

Samen kletsen en elkaar vertellen wat je in de lucht ziet. Heerlijke fantasieverhalen delen.  Zo mooi dat we maar even niet zeuren over bedtijd. :)

IMG_3900

jun 11

Opschudden.

vullingen-van-hoofdkussens

Eye movement desensitization and reprocessing (afgekort EMDR) is een therapeutische behandelmethode die met name toegepast wordt bij mensen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het lijkt een beetje op “opschudden”, daarna zal alle trauma in een “laatje” komen waardoor je er niet zo veel last meer van zult hebben.

Het valt niet mee, deze intensieve behandeling. Er volgen ook heftige reacties. Maar er komen ook mooie “stappen vooruit” in sociaal/emotioneel opzicht, en er ontstaat  weer ruimte voor creatief zijn op geheel eigen wijze. Mooie ontwikkeling.

IMG_3895