Weblog
mrt 30

Leren thuis.

IMG_9092

 

Van diverse kanten komen er tips om het schoolwerk door te laten gaan. Heel belangrijk, maar voor ons is het veiligheidsgevoel van de kinderen het belangrijkst. Pas dan kan er geleerd worden. Veel goede tips komen van de Faceboekpagina Tijdelijk Thuisonderwijs Corona. En hoe leuk is het als je juf, speciaal voor jou, een zoekplaat stuurt. Of een juf die verhaaltjes inspreekt voor haar leerlingen. Top-juffen, noemen we dat!

IMG_9010

mrt 27

Berenjacht.

Achter steeds meer ramen zie je beren verschijnen. En ook onze meisjes vinden het leuk om ze te zoeken en te tellen.

berenjacht-woerden

Na een heerlijk rondje lopen staat de teller op 98. Wat leuk dat zo veel mensen meedoen. Het “even buiten zijn” wordt zo een stuk leuker en er is steeds nog wel een straat die ook nog bekeken moet worden.

Unknown

mrt 22

Buiten zijn.

IMG_8872

Veel in en om het huis zijn valt niet mee als je gewend bent om elke dag wel een poos buiten te spelen. Onze trampoline halen we weer in de tuin en dat is fijn.

IMG_8912

Natuurlijk kun je ook het konijn uitlaten op het grasveld achter ons huis of anders in onze tuin een speelveld voor hem maken ;)

IMG_8947

IMG_9062

Aan het eind van de dag lopen we een rondje of doen een spel. Maar na een aantal dagen is er een grote behoefte aan schommelen. Gelukkig zijn ze leeg en wordt er even heerlijk geschommeld.

IMG_9088