sep
28

Arme pop.

IMG_9675

Jaren geleden heeft een van de pleegdochters samen met een mevrouw uit de kerk een verbond gesloten. De mevrouw wilde wel haar oma zijn (haar eigen oma’s kent ze niet) en de pleegdochter wilde wel het kleinkind voor deze mevrouw zijn. Een win-win situatie, zeg maar. Zo kreeg de pleegdochter een oude pop die al jaren was gebruikt op een school en nu ook al jaren op een stoeltje in het appartement zat.

images

De pleegdochter was dubbel-blij. Ze had een eigen oma en ze had een lieve pop. Helaas raakte de pop al snel verwond toen een pleegzus ging proberen hoe de ogen werken. Gevolg was een niet werkend oog en een verdrietig kind. Jarenlang hebben oogpleisters uitkomst gebracht maar nu werd de roep om een oogoperatie wel heel luid. Zo zijn we op zoek gegaan naar een poppendokter en hebben er een gevonden. Vanmiddag gaat het poppenhoofd op de post. Nu maar hopen dat een operatie niet heel lang gaat duren. Beterschap, pop! Sterkte met het wachten, poppenmoeder!