Weblog
jun 30

Oefenen met zelfstandig reizen.

0-8

Met een beetje spanning maar ook met veel zin stond je vandaag bij de bushalte. Je eerste busreis alleen, een dagje naar een vriendin. Pleegmama erbij voor het opstappen. De route op papier, geregeld dat je wordt opgehaald, afgesproken hoe te reageren als er iets onverwachts anders is.

Dan komen de gemeente-werkers nog “even plagen”. Ze komen met grote ijzeren borstels het onkruid bij de bushalte weghalen. Wat een lawaai. Dit maakt het wel extra moeilijk om rustig te blijven!!!! Toch lukt dat en zo stap je in de bus! Voor jou een stapje voorwaarts richting zelfstandigheid, voor je pleegouders een stukje loslaten.

0-2

 

Hoe mooi om te horen dat je uitstapte maar daar niemand zag en toch niet in paniek raakte. Contact maken, erachter komen dat je beiden bij een andere bushalte staat en dat gewoon oplossen! Wat mooi!

jun 27

Het is warm!

0-3

Het is vandaag erg warm. Maar het is heerlijk in de schaduw van de bomen op het veld. Samen met klein-, en buurkinderen worden er spelletjes gedaan.

0-6

En wat denk je van een spelletje doen met het konijn?

0-7

jun 22

Blokzijl.

0-1

In Bokzijl hebben we een gezellig samenzijn met Grafisch Vormgever van jouw boek. Natuurlijk krijgt hij er ook een. We krijgen een mooi inkijkje in het plaatsje Blokzijl waar we vlak naast de sluis samen wat drinken. Als we naar de parkeerplaats lopen dan vinden de beide meisjes een mooi gehaakt bloemetje.

0-1