Over ons

Stichting Goedgezind is een initiatief van Bert en Wilma Letwory.  Op het moment van voorbereiding tot oprichting (2010) wonen er 6 pleegkinderen in ons gezin en zijn we 16 jaar actief binnen pleegzorg.  Ben je benieuwd hoe we hiertoe gekomen zijn, dan kun je ons verhaal lezen onder het kopje Historie.

b en w

kids

Waarom een stichting in het leven roepen? Voor de kinderen ontvangen we een pleegzorgvergoeding die alle basiskosten dekt. Het is onze wens om de kinderen een zo normaal mogelijk gezinsleven te bieden. Daarom willen we ze de mogelijkheid geven om een sport te beoefenen en een instrument te leren bespelen. We vinden het erg belangrijk dat ze goed leren omgaan met hun vrije tijd.  Maar ook dat ze het positieve gevoel kunnen proeven van iets te kunnen en daar steeds beter in te worden.  Dat betekent wel, dat er na een aantal jaren gitaarles, gezegd kan worden dat er nu echt een betere gitaar moet komen of een andere piano, o.i.d..

Graag willen we ook eens iets extra’s met de kinderen doen, als een dagje uit, een vakantie samen, eens gezellig uit eten of een dagje winkelen. Voor al deze zaken hebben we extra hulp nodig in de  vorm van (financiële) hulp en/of sponsoring in natura.

Verder kunnen we ook best wel eens een extra hand gebruiken. Dus heb je tijd over en wil je iets voor ons en onze kinderen betekenen, neem dan contact met ons op en in een persoonlijk gesprek kunnen we dan bekijken hoe en wat dit zou kunnen zijn.

spelletjes