feb
22

Een dagje treinen.

vrijdag 22 februari 2013

Om 09.45u zitten we in de trein en gaan een dagje naar Leiden. Het is ontzettend druk op het station en nog drukker in de trein zelf. Het eerste stuk van de reis zitten we op de trap in het halletje met een heleboel andere mensen.

Na de eerste stop komen er een paar plekken vrij en kunnen we zitten met nog een paar kinderen op schoot. Na de tweede stop hebben we allemaal plek. Een heerlijke reis verder want we hoeven nergens over te stappen. Anderhalf uur later stappen we uit in Leiden waar we eerst naar het huis van onze dochter gaan en gezellig samen wat drinken en broodjes eten.

Samen gaan we de stad in en mag iedereen wat uitkiezen. Altijd leuk natuurlijk. We eten een hapje bij Mac Donalds en hebben het super gezellig. Helaas moeten we om half negen echt richting station. We hebben de treincoupé bijna de hele reis voor onszelf, er kan dus lekker gespeeld worden. Ook met het nieuwe speelgoed, dat zwaar afgeprijsd in een bak lag, en super leuk blijkt te zijn. Alleen het maakt geluid en dat kun je niet doen in een volle coupé, maar nu dus wel.

We hebben een gezellige dag gehad. Naäma en Cliff bedankt.