sep
3

Emoties.

zaterdag 3 september 2011

We zijn de dag begonnen met eens heerlijk over de grote rommelmarkt van Hattem te lopen. Gezellig en vooral warm en een openbaring om te zien wat elk kind met z’n centjes doet. Moe en tevreden komen we  ’s middags weer thuis waar we visite aantreffen en over en weer verhalen hebben over de genoten vakantie.

Begin van de avond arriveren ook  de laatste twee kids en zijn we weer compleet. We maken de balans op van ruim twee weken vakantie. Naast plezier is er ook heimwee geweest. We zijn blij dat het desbetreffende kind zo goed is opgevangen en ruimte heeft gekregen om de emoties te leren herkennen, te tonen en verwerken.

Naast het fijne samenzijn met familie is er voor een paar kids ook verdriet om een, in de vakantie, overleden opa. Er worden veel verhalen over verteld en de tranen zitten nog erg hoog.

Maar we zijn blij en dankbaar dat iedereen weer gezond is “thuisgekomen”. We geven ruimte voor verhalen en het verwerken van diverse emoties en hopen dat alle kids maandag weer op een normale manier naar school kunnen. Het zal nog even duren voor het e.e.a. weer stabiel is, maar we blijven ons best doen om hierin een handje mee te helpen.