mrt
26

Klein meisje toch…

maandag 26 maart 2012

Wat sta jij daar alleen                                                                                                                    bij die oude steen.                                                                                                                         Klein meisje toch                                                                                                                            je wordt gezocht.                                                                                                                           Ga terug naar huis.                                                                                                                       Wat sta je daar alleen                                                                                                                  bij die oude steen.

Vorige week hadden we goed de schrik te pakken;  een van onze kids was er alleen op uit getrokken op het moment dat wij elders in het land waren voor een gesprek met BJZ en een rechtszitting. We zijn erg dankbaar dat er diverse mensen om ons heen alert hebben gereageerd of hebben geholpen met zoeken. Mede daardoor is dit avontuur goed afgelopen! Dat dit gebeuren nogal impact heeft gehad op de andere kinderen, blijkt wel uit het bovenstaande stukje dat uit een gedicht komt dat door één van de andere kids is gemaakt.

Het weekend hebben we maar eens rustig aan gedaan. Lekker skeeleren met elkaar in het park, maar ook genieten van het mooie weer rondom ons huis. Ondertussen zit iedereen weer op school en gaan wij een aantal zaken oppakken en afwerken.