apr
19

Sponsoring.

dinsdag 19 april 2011

Vandaag willen we de aandacht nog eens extra vestigen op de noodzaak van sponsoring. We zijn erg blij dat er zo nu en dan een sponsor kan worden bijgeschreven, want dit zijn voor de kids de krenten in de pap. Zonder de sponsors zouden we alleen de meest basic zaken aan de kids kunnen meegeven. Het zijn de extraatjes die het leuk maken en voor de ontspanning zorgen.

Wat kunnen sponsors van ons verwachten? Dat we op een goede en verantwoorde manier gebruik maken van het gesponsorde (goederen, diensten, geld). Verder zullen we er melding van maken in onze blog en wordt de sponsor opgenomen in de lijst van sponsors. De lijst van sponsors is te vinden aan de rechter zijde van de pagina in het blauwe vak van de pagina’s.

Deze week ontvingen we van de organisatie van de Pasar Malam Bali in Zwolle, een berichtje dat we ook dit jaar met het hele gezin  op hun gastenlijst komen te staan. Dat betekent dat we de entree gesponsord krijgen en dus de ruimte hebben voor iets lekkers als we binnen zijn en een kleinigheidje om mee te nemen. Wat een geweldig nieuws, we verheugen ons er nu al op om zaterdag met de kids te gaan genieten van het “feestje voor je zintuigen”.