dec
31

Terugblik.

woensdag 31 december 2014

We kijken terug op een enerverend jaar. De eerste maanden verliepen rustig. In mei gingen de kinderen naar een gastgezin omdat wij met onze jongste dochter Jedidja op rootsreis gingen naar Suriname. Gelukkig is dit allemaal soepel en goed verlopen en we hadden dit voor geen goud willen missen. En wat mooi om te zien dat de kinderen ons Welkom Thuis heetten. Ons zelfs een beetje hadden gemist!

bertsamsungGT-I9070 705

Eind juni mochten wij ons vierde kleinkind begroeten, een kleinzoon, Olivier de zoon van Jachin en Lydia. Ook eind juni hadden we gezinsuitbreiding met aansluitend de vakantie naar Finland. Dit gaf de nodige aanpassings- en ingroeiingsmoeilijkheden maar toch hadden we een fijn weerzien met onze Nathan en zijn gezin. En deze vakantie had ook veel mooie momenten met voor de kinderen als een van de hoogtepunten het paardrijden.

DSC00188

De schoolcarrieres van “onze” kinderen leken dit jaar redelijk stabiel en zonder al te veel problemen gaat dit allemaal gewoon door. Met de nodige ondersteuning en korte lijntjes gaan we vol goede moed het volgend jaar in. Door het gehele jaar hebben we V.I.B. trainingen gehad om het e.e.a. nog soepeler te laten verlopen en hebben dit vervolgens afgesloten.

Voor wat betreft de Transitie Jeugdzorg is er nog veel onduidelijk en is het nodig dat we op veel terreinen de vinger aan de pols houden om er voor te zorgen dat de kinderen die zorg krijgen die nodig is. Maar we gaan rustig door en kijken wel waar wat extra aandacht nodig is.

hoejeugdzorg