mrt
9

Zomaar een zaterdag…

zondag 9 maart 2014

Na een hele week school is het dan weer weekend. Omdat het mooi weer is  gaan we naar Tiel, we doen dit jaarlijks om een gebeurtenis in het leven van een van de kinderen te gedenken. Op verzoek gaan de andere kinderen ook mee. Als we op de plek van de gedenksteen komen dan is dat eerst wel even schrikken. De boom die er stond is er niet meer, er is een gat en rondom nogal een puinhoop. Maar als we vertellen dat we er het volste vertrouwen in hebben dat de gemeente met onderhoud bezig is en dat het vast weer heel mooi wordt, krijgt de gedenksteen een grote beurt en is er een poos later een altaartje gemaakt.

DSC08030

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC08044

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen spelen de andere kids heerlijk op het grote plein en lezen samen de verhaaltjes van Flipje Tiel die op de rugleuningen van diverse banken staan.

 

DSC08033

 

 

 

 

 

 

 

 

Als het kind klaar is met de steen geeft het aan wel naar de winkels te willen. We slenteren rustig door de stad, over de markt en door een paar winkels. Er worden nog een paar schoenen gekocht waar veel complimentjes van andere mensen op komen. Dat kan ook niet anders als je er zo trots mee rondloopt :).

 

DSC08056

 

 

 

 

 

 

 

 

Als laatste gaan we nog de dijk op. Genieten van de zon, de wind en het water. Een waardevolle dag.

 

DSC08065

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC08074